Loud Smooching Entomologist - Dont Walk Away

Finns så mycket

Inom renovering och hus och hem så finns det så många saker som man kan använda sig av och som man kan använda sig av och man lär sig hela tiden nya saker och namn på saker. Som till exempel fogskum eller liknande det är så spännande att det finns så många olika saker som man kan och säkert bör använda sig av för att det ska bli bra. Så det är ju bra att få lite hjälp av någon som har kolla på läget och som vet vad fogskum är och vad man använder det till. Så det är ju bra at man tar hjälp av dom som har erfarenhet så att det blir så bra som man vill att det ska bli.

Skulle vilja lära mig mer

Ja det skulle vara intressant att lära mig mer om hur det går till att bygga ett eget hus och att få vara med om att man verkligen gör det. Det måste vara så otroligt tillfredställande att kunna säga at jag har byggt det här, att man känner att man har koll påa hur det går till. och känna att man har varit med och kämpat för att det ska bli precis så som man vill ah det och att det ska vara på det sättet som man alltid har drömt om. Ja jag kan verkligen införstå känslan och att man är villig att lägga sin semester på att renovera sitt hus så att det blir så som man vill ha det att det finns en charm att man har gjort det själv. 
Så vem vet, det kanske blir nästa semester det att göra iordning sitt egna lilla torp precis så som man vill ha det...ja det är ju inte helt omöjligt att det blir så någon gång i framtiden. Det vet man aldrig.